75 dagar kvar till SKIDFEST

Allting börjar ta form, vi har varit i kontakt med flera av er klubbar gällande boende, och där fortsätter vi att hjälpa till. Vi har privatpersoner här i Sollefteå som är intresserade av att hyra ut sina hus – skriv till oss på facebook ( messenger) så hjälper vi till.

Vallabodslösningen är på väg att också ta form. Vi kommer erbjuda bodar ( tältlösning) – på ca 10 kvadratmeter samt en större på ca 18 kvadratmeter, samt våra småbodar – och möjlighet till egna tältlösningar. Bokning sker till info@sollefteaskidor.com – och en bekräftelse kommer tillbaka. Som alltid är det begränsat antal vallabodar ( ca 35st) som finns – men vi räknar med att försöka lösa det som alltid på bästa sätt.

Våra längre homologiserade banor är grundpreparerade, men vi inväntar lite mer snö för att vara helt på den säkra sidan. Inom kort kommer alla banor att presenteras på denna sida.

Vi ser framemot att välkomna er till den riktig SKIDFEST, där vi kommer blanda eliten och framtidshoppen i svensk skidåkning, dvs – det blir lite mer aktiviteter på anläggningen under dessa dagar också.

Ni som varit på större tävlingar hos oss tidigare – vet att vi har en utmaning med parkering nära skidstadion. Här kommer vi alla vara tvungna att vara en del av busslösningen – där parkering kommer ske i närheten till slalombackens fot. Detta kommer gälla såväl publik , ledare till viss del – och de aktiva. Vi kommer att jobba med ackreditering. Detsamma gäller för de boende på Hotell Hallstaberget.

Hotellet kommer bjuda upp till en riktigt skidhelg – med After SKI ute på sitt nya stora utedäck. Detsamma gäller ute i spåret, där vi kommer jobba med lite underhållning och hejarklackar.

Tävlingsledare Lena Källman med sitt gäng hälsar varmt välkomna till avslutningarna på Smart Energy CUP och Bauhaus CUP

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *