Härliga tider och prick en månad kvar till SKIDFEST 2022 på Hallstaberget, Sollefteå.

Vallatältet börjar ta form, och där är det i stort sett utsålt – vi har några av våra mindre vallabodar i backen kvar – samt tältplatser. Intresseanmälan skickas till info@sollefteaskidor.com

Gällande boende – så hoppas och tror vi att det har löst sig för de flesta – men det finns fortfarande möjligheter att hitta boende – vi har vår facebook grupp – samt fungerar också ett messenger meddelande till Sollefteå Skidor, så hjälper vi till !

Vi vill egentligen bara passa på att ytterligare en gång säga varmt välkommen till Sollefteå – och också presentera våra två TD:ar under helgen; Björn Wennerström och Per Lindberg! Tillsammans ska vi se till att det bli spännande tävlingar uppe på berget – fina banor, och massor med hejarrop i spåren.

Snöläget är fortfarande under kontroll – håll utkik här för mer info. Sprintbanan kommer inte vara något problem – det är i så fall 5:an, som ev blir en 3,75 km slinga alternativt en 3,3 – båda homologiserade. Men vi håller tummarna för att vi kan köra enligt plan !

Varmt välkomna till SOLLEFTEÅ !

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *